Kort + Partners  werkt samen met Cash Web als het om online boekhouden gaat. Maar uiteraard kunnen wij ook overweg met andere online boekhoudprogramma’s.

OVER CASH

Cash biedt eenvoudige administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. Onze software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt.
Modern boekhouden, vanaf iedere plek met elke internetbrowser. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële situatie, waar u ook bent. U heeft niet meer nodig dan een eenvoudige notebook of PC. Met software die zich bewezen heeft: al meer dan 25 jaar gebruikt door duizenden bedrijven. Met functies voor eenvoudige tot zeer uitgebreide administraties tot en met het gehele logistieke traject.

  • CASH biedt u alle modules in zowel de offline als online versie. Met dezelfde bestanden! Er wordt op dezelfde wijze gewerkt en dat is makkelijk en uniek.
  • Gebruikmaken van de mooiste modules tegen geringe all-in maandkosten. Wij beheren het systeem voor u: back-ups en installaties van updates worden voor u gedaan, automatisch en op tijd. Uw bestanden worden veilig bewaard in een datacenter dat aan de strengste veiligheidsnormen voldoet.

Online samenwerken met collega’s, partners, klanten én ons als uw accountant. Iedereen werkt met dezelfde gegevens en alles is binnen handbereik. Alle bedrijfsprocessen en gegevens komen samen. Daardoor werkt iedereen altijd met dezelfde documenten, klantgegevens en financiële gegevens. Hierdoor kan iedereen er overal en altijd bij.

Wilt u meer informatie en advies rondom online boekhouden? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over. Uiteraard kunt u nu direct ook meer informatie vinden via www.cash.nl